lørdag, januar 28, 2006

Bevegelsen er i gang, broder!

For noen få uker siden i Phoenix, da jeg hadde forkynt en søndag ettermiddag, hvor det var uenigheter og menn knapt ville snakke til hverandre. Jeg så rundt to hundre forkynnere eller mer gå ned til alteret og ta hverandre i hendene og gråte over skuldrene til hverandre, og si at de aldri ville krangle eller være uenige med hverandre igjen.

La Guds veldige Menighet innta den holdningen ikveld, og jeg vil vise dere en vekkelse som ville gå over denne nasjonen og bryte ned hvert eneste reir fra helvete som finnes. Broder, vi kan forkynne det til vi blir hese og til lungene faller ut, men inntil folket begynner å bevege seg vil du aldri kunne gjøre noen ting. Det stemmer. Du må få dem til å bevege seg og tro det. Brødre, gjør det ikveld. Gjør det ikveld. Stå opp for Ordet. Stå for den levende Guds levende Ord. Gud vil manifistere det. Amen.

WMB ("Gud i Sitt Ord" - 1957)

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Slikt som du beskriver i innlegget er godt å høre. Ingen ting er bedre enn når spesielt kristne ledere blir enige.

Hilsen Elisabeth
(disno.abcblogg.no. også en blogg som tar opp kristne temaer, bl.a)

8:37 p.m.  
Blogger admin sa...

Amen, det er så viktig at man uansett kan bevare broderkjærligheten på tross av uenigheter osv. Vi vil aldri se alle ting likt her på jorden, men har vi øynene festet på Kristus, Ordet, vil vi overse de tingene og kalle enhver troende "broder" eller "søster".

8:20 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home