onsdag, desember 28, 2005

Å legge fundamentet

Først må du bli født på ny. Og når du så har blitt født på ny, har du tro; du tror Ordet. Inntil du blir født på ny vil du argumentere mot det.

Hvis du bare har en religiøs helling, og du har litt menneskelig kunnskap om at du burde gjøre det rette, vil du aldri være i stand til å komme til enighet med Guds Ord. Aldri. Du er nødt til å bli født på ny; og [når du er] født på ny, produserer det tro.

Nå kan du vokse
Så, etter at du har fått tro, dette akkurat her [se pyramiden til venstre -Red.]: T-R-O, tro, da er du i posisjon til å vokse.

Mange av dere går opp til alteret og ber og sier, "Herre, tilgi meg," og en veldig opplevelse av helliggjørelse kommer over dere, og dere har en herlig stund der oppe ved alteret og roper. Du går tilbake og sier, "Velsignet være Herren, jeg har det." Nei, du bare begynte et sted hvor du kan vokse. Du har ikke gjort noen ting ennå. Ser du? Det eneste du har gjort er å legge fundamentet.

Tro er fundamentet
Nå, du skal bygge et hus, og du bygger grunnmuren og sier, "Du verden, nå har jeg det!" Ser du? Du har fundementet å bygge huset ditt på. Nå må du bygge huset. Her kommer det inn det som vi vil snakke om denne morgen. Okey. Et hus, fundamentet legges først.

Hva er kristendommens fundament? Tro på Guds Ord. Det er ditt fundament. Da begynner du å vokse. Da begynner du. Du begynner å legge til dette fundamentet.

WMB ("En Fullkommen Manns Skikkelse" - 1962)
Bibellesning: 2.Peter 1:5