søndag, juli 02, 2006

Regnet Faller På Alle

Husk, du er i en sirkel av tre, men du er én person. Slik Faderen, Sønnen og den Hellige Ånd er i en sirkel av tre, men er én Person. Tre egenskaper av den samme Gud: Tre tjenester: som far, sønn og Hellig Ånd. Og du er legeme, ånd og sjel.

Det utvendige legemet har fem innganger for å kontakte ditt jordiske hjem: se, smake, føle, lukte og høre. Innsiden, som er en ånd, har fem sanser: samvittighet, kjærlighet og så videre. Men innenfor den er sjelen, som har en ting [tro -Red.]. Det er hvor du bor.

Ånden kan komme ut her og salve deg til å gjøre forskjellige ting, og du gjør det, men det betyr ikke at du er frelst. Men tenk på det. Kaifas profeterte. Judas kastet ut djevler. Se, Ånden salvet ham. Regnet faller på den rettferdige og den urettferdige; ugresset kan glede seg sammen med hveten. Men det handler om hva som i kjernen.

Slik kan intellektuelle akseptere det og si, "Javisst, det ser bra ut. Jeg tror det." Det gjør fremdeles ikke noen forandring. Nei, min herre. Og Ånden kan faktisk vitne om det, og fremdeles er det ikke slik. Fordi dersom den sjelen ikke har kommet fra Gud, kan den lage alle slags etterligninger her ute, men den kan ikke være ekte.

Du kan spille helbredet; du kan oppføre deg som om du har den. Du kan oppføre deg som om du mottar den. Kristne kan oppføre seg som om de er kristne, og være aldri så gode til det, men det betyr ikke at de er frelst.

Det stemmer. Ser du? Ånden kan være der, den virkelige, ekte Ånden. Den Hellige Ånd kan salve deg; det betyr fremdeles ikke at du er frelst. Det er den sjelen på innsiden som aldri dør; den har Evig Liv. Den var alltid Evig Liv. Ser du? Den kommer fra Gud; den går til Gud; det er sjelen.

William Branham (Works Is Faith Expressed - 26.11.65)

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hei!

Vi har åpnet et nytt, kristent bloggnettsted: www.kristenblogg.no

Nettstedet ble åpnet i går, og jeg vil gjerne invitere deg til å skrive for oss. Det hadde vært flott om du kunne bidratt, gjerne med artikler som er skrevet på et tidligere tidspunkt i andre blogger eller på andre nettsteder, eller med nye artikler.

Kristenblogg.no skal være et åpent, demokratisk nettsted for alle som ønsker å dele tanker, meninger og synspunkter om ting som angår samfunnets tilstand sett opp mot kristne verdier, eller kristenlivet generelt. Man kan også dele personlige vitnesbyrd om hva Gud har gjort i livet vårt.

Vi ønsker å skape et godt bloggfellesskap for kristne, og håper derfor at du har anledning til å bidra med artikler på Kristenblogg.no. :)

2:06 p.m.  
Anonymous Anonym sa...

patetiske folk

12:06 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home