tirsdag, april 11, 2006

Daglig omvendelse

Nå, vi snakket om ordet "falle ifra" denne morgen. Når du gjør det er du en frafallen. Javisst. Du må omvende deg. Stemmer det? Nå, jeg mener ikke å si at hvis du gikk ut i verden og du gjorde dette og hint, men du gjorde noe. Du må omvende deg og dø daglig for å leve i Jesus Kristus. Så hver dag -- hver dag -- du må dø hver dag for å leve i Kristus Jesus.

WMB ("Spørsmål & Svar 2" - 1954)

4 Kommentarer:

Blogger admin sa...

Heisann,

Slik jeg ser det handler det om å dø til seg selv, om det å fornekte selvet. Så lenge vi er i jordiske kropper vil vi drages av det som føles godt og som er behagelig for "kjøttet".

Å dø hver dag er slik jeg oppfatter det å hver dag gjenkjenne Guds røst som ønsker å dra oss nærmere Ham... Han vil vise oss hva det er i våre liv vi bør omvende oss fra, på hvilke punkter vi har gått for mye på kompromiss osv.

Skjønner du hva jeg prøver å si her? :)

EF

1:16 p.m.  
Blogger admin sa...

Hei,

Så lenge du ikke er fullkommen, z, så er jeg sikker på at du har ting i livet ditt som du bør omvende deg fra... dersom du er en kristen.

Hvis du ikke har noe å omvende deg fra må det være fordi du enten ikke hører Guds røst eller fordi du ikke hører forkynnelse som får deg til å ransake livet ditt.

:)

8:03 a.m.  
Anonymous Anonym sa...

Så flott at du som er pinsevenn, kan skrive noe sånt. Du har nok ikke alle pinsevenner med deg i det som du her skriver.
Som lutheraner er jeg helt enig med deg i at vi trenger daglig anger og bot.

BR

11:01 a.m.  
Blogger admin sa...

Hei BR,

takk for kommentar!
Jeg er nok ikke pinsevenn
i ordets populære betydning,
altså medlem av pinsebevegelsen.
Kun en kristen som tror på
Luthers rettferdiggjørelse,
Wesleys helliggjørelse og
pinsens dåp i Ånden, og på
det å vokse inn i Kristi likhet.

Se på denne siden for å se hva
jeg står for:

www.believethesign.com

11:18 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home