søndag, september 25, 2005

Er Du Virkelig Forberedt?

Som kristne tror vi at vi lever i Endetiden.

Siden Israel, fikentreet, ble en selvstendig nasjon i 1946 og begynte å blomstre, har Gud gjort veldige ting! Han sendte oss en profet med et Budskap for Bortrykkelsen, og sendte samtidig dom over dem som forkastet dette Budskapet.

Budskapet er Herrens Komme, og hvordan Bruden må forberede seg selv. Hun må bli fylt med den Hellige Ånd og få tro til den Bortrykkelsen som ifølge 1.Tessalonikerbrev 4:16 vil ta henne til Herligheten, og etterlate verden i en trengselsperiode hvor Antikrist vil forfølge og drepe resten av de troende, som nekter å ta Dyrets Merke, som betyr å bøye seg for det etablerte religiøse systemet.

Broder Branham kalte denne tidsalderen "begynnelsen på sorgene". Det har vært en gradvis forandring, hvor verdensmeningen har beveget seg lenger og lenger bort fra Guds Ord, som ALDRI forandrer seg. Det var ille nok i '65, men hva med i dag? Jeg kan nevne hendelser som 11.september, den store tsunamien som tok livet av over 300,000 mennesker... de er begynnelsen på sorgene, begynnelsen på Enden. Til og med i de siste ukene har to orkaner truffet det sørlige USA, noe som vil påvirke hele verden.

Verden har sannelig blitt et annerledes sted å bo i. I en troendes øyne er Endetiden uten tvil her, og de kloke jomfruene gjør seg selv rede, med olje (den Hellige Ånd) på sine lamper.

Jeg ønsker å være i den gruppen, jeg ønsker å være en klok jomfru på den dagen, med Hellige Ånds olje i mitt hjertes lampe. En jomfru er en helliggjort troende som lever i renhet. Til og med de dårlige jomfruene var hellige mennesker, men de må gå gjennom Trengselen. Hva med deg? Er du klar til å dra? Les det følgende sitatet fra en tale av William Branham og se om ditt liv møter Guds standard:

"Det er mann og hustru, som er et bilde på Kristus og Hans Menighet. Og når du går til din menighet, har dere kanskje de beste stolene i byen; dere har kanskje det høyeste kirketårnet som finnes i byen; dere har kanskje det beste pipeorgelet; dere kler dere kanskje best; dere synger kanskje som nattergaler;

men alt det,
hvis du kysser og flørter med verden, så er det kysset på Kristi kinn et Judas-kyss. Han vil ikke ha noe å gjøre med deg. Han ser på din forlovelsesring, og Han ser at smykket er borte; Han ser at kjærligheten er borte; det er en form. Han ser at din loyalitet er borte. Du drevet hor med verden.

Du går på dans, og boogie-woogie fester, og ser på skitne TV programmer. Du begår utroskap mot Kristus, mot Ham, mens du kaller Ham din Ektemann. Bibelen sa, "Du sier, 'Jeg er rik, og har ikke behov for noe.'" Men Han sa, "Du vet ikke at du er naken, ussel, blind, fattig og du vet det ikke." Det er på tide at vi tenner et lys og gjør rent i huset. Herrens komme er for hånden."

(Herrens Andre Komme, 1957)