onsdag, juli 27, 2005

Gud Elsker En Ydmyk Kristen II

Det er hva den Hellige Ånd gjør. Den gjør deg mild, gjør deg ydmyk, gjør deg tilgivende. Kunne de dratt skjegg fra ansiktet ditt, hvis du hadde det, nappe det ut og spytte deg i ansiktet, når du hadde makten til å tilkalle en legion med engler?

Kunne du gjøre det i kjærlighet til folket som spyttet deg i ansiktet? Kunne du? Hvis noen bare kom bort til deg og sa, "Hei, din hykler." og slo deg i ansiktet, kunne du be om at de ble tilgitt?

Nå, det er testen på om du har den Hellige Ånd eller ikke. Forstår? Når noen sier noe ondt om noen, som hevder å ha den Hellige Ånd. "Jeg skal hevne meg på henne om det så blir min siste dag." Skjønner? Nå, det er hvor du sjekker om din Hellige Ånd. Skjønner? "Salige er dere når de for min skyld håner og forfølger dere, lyver på dere og snakker ondt om dere på alle vis." Men kommer dere overens med dem? Nei.

"Gled og fryd dere, for stor er den lønn dere har i himmelen. Slik forfulgte de også profetene før dere." Skjønner? Når noen sier noe ondt om deg, si noe godt. Hvis du ikke kan si noe godt om dem, så ikke si noe. Bare la det gå. Skjønner? Og når du kommer for deg selv, be for dem.

Sitat: William Marrion Branham
"Spørsmål & Svar", 23.12.1959