fredag, mai 27, 2005

Du er hva du tenker!

"Åh, det er synd at menigheten i dag ikke vandrer mer i Ånden enn det vi gjør. For det er da Gud kommer til deg. Du vet, det var på veien til Emmaus da Kleopas og hans venn samtalte og tenkte på Jesus, at Han kom ut av buskene ved siden av dem og vandret sammen med dem.

Det er mens vi tenker på Ham... Problemet med verden i dag, er at vi tenker på alt annet enn Ham. Og så undrer vi oss over hvorfor vi ikke får velsignelser. Tenk på Ham. Hold dere nær til Gud, så skal han holde seg nær til dere,' sier Herren. Tenk på Ham.

David sa at han skrev Guds bud på sengestolpen og mediterte på dem dag og natt. Det er hva menigheten burde gjøre, dere burde stille hjertene dere inn på Gud dag og natt, for det er da at Han kommer.

Salomo sa, 'Som en mann tenker i sitt hjerte, slik er han.' Begynn å tenke at du er et av Hans barn, at Han frelste deg, at Han er god mot deg, at du elsker Ham, og at Han elsker deg. Ikke vent til du kommer på møte, eller en annen beleilig tid; hold Ham i dine tanker hele tiden.'"

- William M. Branham

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Amen! Ska sei du har fått te ei radikale og kvalitetsfylte sia.. You go man! D e heilt sant.. Stay tight to God and He will come to you and show you the most incredible things..
-Siri

11:40 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home