torsdag, juni 30, 2005

Tal Ordet

Image hosted by Photobucket.comHvert Ord i Bibelen er Guds tanke i form av frø. Dersom mennesket tar imot frøet, og det blir talt ved den samme tanke som materialiserte Bibelen, får det tingen til å skje.

Ser dere hva jeg mener? Hvor kraftfull kunne Menigheten være? Bible sier, "La Kristi Sinn være i dere. Som en mann tenker i sitt hjerte, slik er han." Dine tanker, dersom de blir uttrykt... (...)

Før et ord er en tanke, og en tanke er nødt til å bli skapt. Så Guds tanker blir skapelse når de blir talt ved et ord. Det er når Han presenterer det for deg som en tanke, Hans tanker, og det blir åpenbart for deg, så er det fortsatt en tanke inntil du taler det.

Sitater: William Marrion Branham
"Ordet Ble Kjød", 3.10.1954
"Det Tredje Segl", 20.3.1963 (les talen på svensk)

tirsdag, juni 21, 2005

Ta Baksetet

"La våre liv være så overgitt til Deg at den Hellige Ånd vil leve Seg Selv gjennom oss og tale gjennom oss, Herre. Må vi ha det i våre tanker at når vi vandrer på gatene og skubber albuer med verden, så skal vi ikke være som dem; og vi trer til siden og gir dem plassen, Herre, og deres rettmessige posisjon her på jorden.

Vi tar baksetet, i det vi vet at vi er representanter fra en annen verden; vi har et Kongerike som er i ferd med å komme inn i sin kraft, Herre. Og vår store Konge vil snart komme, og ta over alle kongene som er i Hans rike, og vi skal regjere og råde med Ham her på jorden i tusen år og være med Ham for evig."

Sitat: William Marrion Branham
"Paulus, en Kristi fange", Jeff,IN, 17.7.1963

mandag, juni 20, 2005

Har du mistet din vekkelse?

Image hosted by Photobucket.comDet er årsaken til at folk er i den tilstanden de er i, fordi de lar en feil ånd komme inn i sine hjerter. (...) Bibelen sier at det er grunnen til at det er så mange syke og svake iblant oss, på grunn av slike ting. Vi må være ydmyke. Vi må være fredfulle. Vi må være et lam, slik at Duen [den Hellige Ånd -Red.] kan bli hos oss. Nå, husk, Duen vil komme.

Han sa, "Åh, broder Branham, ikke fortell meg at jeg ikke fikk den Hellige Ånd. Halleluja. Der en kveld, åh, da Han kom inn, jeg kunne bare..." Javisst, det var Ham. "Åh, det føltes så godt; det føltes som om jeg kunne ta enhver liten fugl ned fra treet og klemme dem og elske dem. Det ondeste menneske som hadde gjort noe mot meg, jeg følte det slik at jeg kunne legge armen rundt ham og klemme ham. Åh, broder Branham, hvordan jeg følte det." Ja, det var den Hellige Ånd.

Men, skjønner du, grunnen til at Han ikke kunne bli. Du var et lam da; men da du ble en ulv, måtte Han fly Sin vei. Ingenting galt med Duen; det er deg, og du lot den ånden komme til deg, "Gjorde jeg, broder Branham?"

Ja, da du begynte å lytte til det sladderet, da du hørte på en løgn, da du gikk og sa, "Vel, jeg har en rett til det og det." Du har ingen rett. Du er kjøpt med en pris, og det var prisen for Guds Sønns dyrebare Blod. (...)

Du må være ledet av Guds Ånd. Og den eneste måten å bli ledet av Guds Ånd er å holde deg ydmyk, og ikke å vite en hel del.

Åh, du tenker, "Jeg vet en hel del." Ja, du får hjernen din helt gira opp og den kan ikke engang jobbe på egenhånd. Du kjenner alle bøkene, alle svarene, gresk og hebraisk, inntil det ikke er noe sted for Duen å hvile. Det stemmer. Men du vet jo alt; da kan Duen ikke lede deg, fordi du vet for mye.

Lammet hevder ikke å vite noen ting. Det må ha noen andre til å lede seg. Glory. Der har du det. Vet ingenting. Amen. Den eneste tingen jeg vet er at Kristus Jesus døde for å frelse meg.


Sitat: William Marrion Branham
"Menigheten og dens tilstand", Jeff,IN, 5.August 1956 (link)

torsdag, juni 09, 2005

Hvor er vekkelsen i ditt liv?

7 områder som lukker Himmelen:

1. Uærlighet
2. Slå tilbake mot kritikk
3. Ukontrollerte seksuelle begjær
4. Dårlig forvaltning
5. Behandling av andre
6. Bitterhet
7. Ufullstendig lydighet

Jeg har blitt velsignet av å lytte til noen taler, talt av broder Paul LaFontaine fra Literal Life Church, Ohio, hvor han tar for seg hvert av disse punktene. Vi ønsker å ha en åpen linje mellom oss og Gud, og når vi har det, så kan Han velsigne oss. (link)

Bønnekø, West P. Beach, Florida (27.11.53)
[Branham skjelner en person i bønnekøen -Red.] Det er noe galt enten med et barn eller et barnebarn. Det er en liten jente eller noe; hun er født invalid eller noe. Faren søker dåpen i den Hellige Ånd. Han har vansker med å gi opp noen uvaner. Hvis du gjør det, broder, så vil Gud gi deg den Hellige Ånd og Han vil helbrede de barna. Ha tro på Gud.
(Sitat: William M. Branham)

lørdag, juni 04, 2005

Hans Øye Følger Spurven

Image hosted by Photobucket.comHvorfor skulle jeg være mismodig, Hvorfor skulle skyggene falle,

Hvorfor skulle mitt hjerte være ensomt, og lengte etter Himmelen, mitt hjem,

Når Jesus er min del? Min evige venn er Han:

Hans øye følger spurven, og jeg vet Han vokter meg;

Jeg synger høyt av glede, Jeg synger, jeg er fri,

For Hans øye følger spurven, og jeg vet Han vokter meg.

Kilde: Cyberhymnal.org (link)